Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2013. december 2. 15:02

Programajánló: Hírös Lovardában a Mikulás

Szeretettel meghívjuk Önöket 2013. december 6-n 17:00-kor, a Hírös Lovardában megrendezésre kerülő Találkozz a Mikulással programunkra.

A programot elsősorban gyermekek számára rendezzük, természetesen számítunk a felnőttek részvételére is. A program részeként utazhatunk a Mikulás szánján, kvízjátékkal és mikuláscsomaggal várjuk az érdeklődőket.

A Hírös Lovardát B. Tóth Ferenc építész álmodta meg. Szándéka az volt, hogy a lovarda Kecskemét egyik gyöngyszeme legyen, s helyet adjon a magyar lovas hagyományok további ápolásának.

A Hírös Lovarda 2010 szeptemberében nyitotta meg kapuit, majd 2011 októberében elkészült a fedett lovarda és csárda, melyet Lázár Vilmos kilencszeres fogathajtó világbajnok, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke avatott fel.

2012 júliusában, az országban egyedinek számító, négy évszakos (OTTO típusú) szabadtéri lovaspályát, országos díjugrató versennyel vették birtokukba a lovasok.

2013-ban további fejlesztések és programok kialakításával, a gyermekek lovas kultúrával  történő megismertetését tűzték ki célul.

A junior és felnőtt lovaglás, lovasoktatás szintén kiváló szakemberekkel biztosított.

Lehetőség nyílik lovas kocsikázásra, a kikapcsolódni vágyó családok részére a csárda, kialakított főzőhelyek és gyermekjátszótér teremti meg a pihenés feltételeit.

Amennyiben programunk és lovardánk elnyeri tetszésüket, szívesen várjuk

Kövessen minket a Facebookon is!