Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2014. január 27. 08:19

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

hétfő:Merici Szent Angéla

kedd:Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító

péntek: Bosco Szent János áldozópap

vasárnap: Urunk Bemutatásának ünnepe (Gyertyaszentelő Boldogasszony)

Ez a nap könyörgő nap szerzetesi hivatásokért is. Imádkozzunk értük!

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulójuk. A jó Isten áldása legyen életükön!

Babaklublesz hétfőn 9 órától.

Képviselőtestületi gyűléslesz hétfőn 19 órától.

A Piarista Általános Iskola alsó tagozata január 28-án, kedden reggel 8 órától szeretettel várja a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket beiskolázási nyílt napjára. További részletek az iskola honlapján olvashatóak.

Február 1-jén, szombaton 19 órakor Keresztény Polgári Bál lesz a Három Gúnár Rendezvényházban. Részletek a plakátokon.

Február 2-án, vasárnap Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén mindkét szentmisén gyertyaszentelés lesz templomunkban. Balázs áldásban és részesítjük, aki kéri.

Az „Évszázadok Muzsikája” koncertsorozat február 5-én szerdán 18 órakor folytatódik a Református Templomban, ahol Bernhard Haas orgonaművész ad koncertet. Belépés díjtalan, az adományokat a Piarista Templom orgonájának felújítására fordítják.

Február 9-én, vasárnap mindkét szentmisén lesz a betegek kenetének közösségi kiszolgáltatása.

Zenés önismereti csoportindul a barátok templomában február 10.-én Jobbágy Zsanett zeneterapeuta és Hatházi Róbert atya vezetésével. További információ a plakáton!

Nyílt napoklesznek a Szent Imre Óvodában február 12-én és 13-án, melyekre szeretettel várják az érdeklődő szülőket és a gyermekeket. Részletek a plakátokon.

Családos batyus farsangi bállesz február 15-én, szombaton 18.00 órától a Nagyteremben. Belépés egy tányér süti vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombolatárgy, amit te is szívesen megnyernél. Jelmezverseny gyermek, felnőtt és család kategóriában. Kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várunk. Aki tud 17.30-ra jöjjön segíteni, előkészíteni!

A Házasság Hetéhez kapcsolódóan február 16-án vasárnap mindkét szentmisén lesz a házaspárok megáldása templomunkban. Szeretettel várunk mindenkit, akik egyházi házasságban élnek.

Keresztelésfebr. 16-án, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: jan. 27., febr. 3. és10-én 18 órától a Plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában kell. Imádkozzunk értük!

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

FARSANGI BÁL

A Szentcsalád Plébánia

Nagytermében

 

2014. február 15-én,szombaton

batyus családos farsangi bálra hívunk

mindenkicsit és nagyot (0-99 éves),

18 órai kezdettel.

Belépés:egy tányér süteménnyel vagy szendviccsel, egy üveg üdítővelés egy olyan tombola tárggyal, amit te is szívesen megnyernél.

Jelmezversenyis lesz, gyermek, felnőtt és családos kategóriában.

Gyere és mulass velünk!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház