Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2014. február 14. 09:44

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: A Szervita rend hét szent alapítója

péntek: Damiáni Szent Péter püspök, egyháztanító

szombat: Szent Péter apostol székfoglalása

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulójuk. A jó Isten áldása legyen életükön!

A Házasság Hetéhez kapcsolódóan a mai vasárnap mindkét szentmisén lesz a házaspárok megáldása templomunkban. Szeretettel várunk mindenkit, akik egyházi házasságban élnek.

\"Mert a jókedvű adakozót szereti az Isten\" (2Kor 9,7.) Köszönet koncert az adományozóknak február 21. péntek 17 órától nagyteremben az Aurin kórus fellépésével, akik egyházi és népszerű dalokat énekelnek. Mindenkit szeretettel várunk.

Február 22-én, szombaton este ifjúsági farsangi bál lesz a Helynökségen. Részletek a plakátokon.

Jövő vasárnap gyűjtés lesz a katolikus iskolák javára.

Február 26-án, szerdán 18 órakor a Piarista Gimnázium Dísztermében a KÉSZ szervezésében Soltész Miklós államtitkár fog előadást tartani. Részletek a plakátokon.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kérjük azokat, akik személyi jövedelemadó bevallására kötelezettek, szíveskedjenek első 1%-os adójuk felöl a Katolikus Egyház javára rendelkezni, második 1%-os adójuk felől pedig valamelyik katolikus alapítvány javára.

A kápolna nagy körablakai színes üveget kapnak. Aki szeretne a költségekhez hozzájárulni, ablak jegyet vásárolhat az irodában. Köszönet minden adományért.

A Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. támogatja azoknak a munkába-állását, akik megváltozott munkaképességűek, és még akarnak dolgozni. A szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe. Részletek a faliújságon (és a kihelyezett szórólapokon) olvashatók.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház