Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2014. február 21. 09:30

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

hétfő: Szent Mátyás apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulójuk. A jó Isten áldása legyen életükön!

A mai vasárnap gyűjtés lesz a katolikus iskolák javára.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt hétfőn, 24-én 9 órától mondókázós-beszélgetős baba-mama-papa klubunkba!

Hétfőn 19.00 órától képviselőtestületi gyűlés lesz.

Szerdán 18 órakor a Piarista Gimnázium Dísztermében a KÉSZ szervezésében Soltész Miklós államtitkár fog előadást tartani. Részletek a plakátokon.

Szombaton 9 órától szentmise az egyházmegyei hitoktatóknak. Ez lesz a plébániai mise is. Utána továbbképzés. Kérünk segítséget az ebédhez. Jelentkezni Sándor atyánál lehet.

Márc. 7-én, pénteken 16.30-tól a Református kollégium dísztermében Ökumenikus Női Világimanapot tartanak.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Kérjük azokat, akik személyi jövedelemadó bevallására kötelezettek, szíveskedjenek első 1%-os adójuk felöl a Katolikus Egyház javára rendelkezni, második 1%-os adójuk felől pedig valamelyik katolikus alapítvány javára. Akinek nincs adója, az is jelelje meg a a Katolikus Egyházat az első 1 %-ra, mert minden jelölés számít.

A kápolna nagy körablakai színes üveget kapnak. Aki szeretne a költségekhez hozzájárulni, ablak jegyet vásárolhat az irodában. Köszönet minden adományért.

A Napra Forgó Nonprofit Közhasznú Kft. támogatja azoknak a munkába-állását, akik megváltozott munkaképességűek, és még akarnak dolgozni. A szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe. Részletek a faliújságon (és a kihelyezett szórólapokon) olvashatók.

Kérjük, aki szívesen vállal irodai szolgálatot vasárnap a 9 órás szentmise előtt negyed órával és utána igény szerint, az iratkozzon föl az irodában a listára. Köszönet azoknak, akik eddig is segítettek.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház