Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2014. február 21. 14:12

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Képgaléria
Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

Ma gyűjtés van a katolikus iskolák javára.

Jövő vasárnap első vasárnap lesz, tartós élelmiszert gyűjtünk a rászorulók javára.

Február 26-án, szerdán 17 órakor Szeretetláng imaóra lesz templomunkban.

A Piarista Általános Iskola alsó tagozata február 26-án szerdán reggel 8 órától szeretettel várja a következő tanévben első osztályt kezdő óvodás gyermekeket és szüleiket utolsó beiskolázási nyílt napjára. További részletek az iskola honlapján olvashatók.

Február 26-án szerdán 18 órakor a Piarista Gimnázium Dísztermében a KÉSZ szervezésében Soltész Miklós államtitkár fog előadást tartani. Részletek a plakátokon.

Március 7-én pénteken 16.30-kor Ökumenikus Női Világimanapot tartanak a Református Kollégium Dísztermében. Részletek a plakátokon.

Szeptemberben megnyitja kapuit a Piarista Óvoda. Szeretettel várják óvodai nyílt napra az érdeklődő szülőket és gyermekeket március 8-án szombaton 10 órára a Piaristák terére. További részletek az iskola honlapján olvashatók.

Március 9-én vasárnap fél 11-kor kommentált szentmise lesz templomunkban.

Felhívjuk az adózók figyelmét, hogy a személyi jövedelemadó 1%-át fel lehet ajánlani a Katolikus Egyház, a második 1%-ot pedig plébániánk alapítványai javára. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

Munkaerő közvetítő iroda nyílt Kecskeméten megváltozott munkaképességűeknek. Részletek a plakátokon.

A Jó Pásztor Otthonban megüresedett két lakás. Jelentkezni az üres lakásokba lakónak a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában lehet.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Wojtyla Ház