Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2014. március 11. 14:31

Természetes Családtervezés

Természetes Családtervezés
Örömmel hirdetjük, hogy a SZÉK által működtetett Parázs Központ szervezésében ismét tájékoztató előadásra várjuk azokat, akiket érdekel a Természetes Családtervezés legkorszerűbb módszere, a Sensiplan módszer. A tájékoztató előadás a módszer elsajátítására szolgáló tanfolyam 1. alkalma is egyben, melyet Kecskeméten a Szentcsalád Közösségi Házban tart Déri Éva biológus, tcst tanácsadó, 2014. március 14-én, pénteken 17.00-19.00 óráig.

A módszert olyan párok választják, akik egészségügyi, erkölcsi megfontolásból, vagy a természettel való összhang igénye miatt nem akarnak a mesterséges formákkal élni. A Sensiplan felveszi a versenyt a mai modern fogamzásgátlók hatékonyságával!  Nagy segítséget jelenthet azoknak a pároknak is, akik gyermekáldásra várnak.

A nő megbízhatóan értesül szervezete egészséges működéséről, ugyanakkor hamar észreveheti a szabályostól eltérő tüneteket, így fiatal lányoknak, házasságban élőknek vagy a változókorban egyaránt segítség lehet a természetes működés nyomonkövetésére.

Kövessen minket a Facebookon is!