Július 31. szerda, Oszkár
Hírek, események 2014. március 17. 09:01

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.

A mai vasárnap az egyházmegyei építési alap javára gyűjtünk.

Péntekenként egész napos szentségimádás van, 17 órától pedig keresztutat végzünk. Nagyböjt péntekjein hústilalmi nap van, mely nem helyettesíthető imádsággal és jócselekedettel. A böjti fegyelem szabályai a betegekre nem vonatkoznak.  Hamvazószerdával elkezdődött a mindenki számára kötelező húsvéti szentgyónás és szentáldozás ideje, amely Szentháromság vasárnapjáig, június 15-éig tart. A nagyböjti lelki készület programja elvihető a kisasztalról.

Március 19-én este 7 órakor Sossio Capasso olasz orgonaművész hangversenye lesz templomunkban. Részletek a plakátokon.

A Mária Társulat márciusi egynapos zarándokútja március 20-án, csütörtökön reggel 7 órakor indul Ugod-Pápa útvonalon. Indulás a volt-Domus parkolóból. Részvételi díj: 3500.-Ft.

Március 22-én szombaton 10 órakor szentmise lesz Szlanka József atyáért a hetényegyházi templomban, utána megemlékezést tartanak a helyi temetőben.

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén, március 25-én 18 órakor lelki örökbefogadás lesz templomunkban. Ismertető a szórólapokon.

Felhívjuk az adózók figyelmét, hogy a személyi jövedelemadó 1%-át fel lehet ajánlani a Katolikus Egyház, a második 1%-ot pedig plébániánk alapítványai javára. Részletek a plakátokon és a szórólapokon.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház