Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. április 8. 09:03

Gyolay Viktória színészmuzeum tavaszköszöntő

Képgaléria
Gyolay Viktória színészmuzeum tavaszköszöntő
A gyönyörű tavasz beköszöntével, Alapítványunk Kuratóriumának és számos segítőnek, közöttük Kecskemét Megyei Jogú Városnak köszönhetően a Kecskeméti Gyólay Viktória Színészmúzeum és portája megújult. Ezt az örömet szeretnénk megosztani személyesen Önnel, Önökkel, 2014. április 11-én, pénteken 15.30-tól egy órányi időtartamban egy kis műsorral, majd tárlatvezetéssel egybekötött beszélgetéssel készülünk.

A háziasszonyi teendők adta elfoglaltságunkat megkönnyítendő  segítségünkre lesz,  baráti köszöntőt Dr. Kriston Vízi József kultúraközvetítő, a Kecskeméti Katona József Múzeum munkatársa mond.

Őt követi Kremsner József magánénekes,  Köztársasági Érdemkereszttel kitüntetett művész ének-csokra.  Hegedűn játszik: Szénási Anna, Bunyik Tamás pedig – a Költészet Napja kapcsán is – kedvenc verseivel készül.

Barátsággal és szíves köszöntéssel hívjuk és várjuk Önt, szeretteit, szívének kedves embereit. Kérjük, töltsön velünk ismét vagy először egy kellemes délutánt alapítványi gyűjteményünkben!

A figyelmes látogatást semmiféle feltételhez nem kötjük, rendezvényünk nyilvános és ingyenes. Természetesen bárminemű adományt örömmel és tisztelettel fogadunk, de tudjuk, ennek egyik legfőbb feltétele:

Önnel együtt bizonyosodjunk meg a kecskeméti és  az idekötődött  színi művészvilág relikviáinak kincses tára értékeiről.

Hívjuk, várjuk, szeretettel látjuk a legendás művészek megújuló pártolói közösségébe!

Kövessen minket a Facebookon is!