Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. április 10. 14:04

INGATLAN KERESKEDÉST TÁMOGATÓ WEBPORTÁL INNOVATÍV KIDOLGOZÁSA – INGATLANFELHŐ PROJEKT

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében közel 69 millió forintos összköltségű 44,2 %-ban támogatott Ingatlanfelhő Projekt az ingatlanközvetítő portálok területén kíván azok működésében és felhasználhatóságában lényegesen újat, korszerűbbet mutatni.

Az ingatlanfelhő azért jött létre, hogy a Magyarországi ingatlankezelő portálok piacán valami igazán újat, innovatívat mutasson mind működés, mind hangulatvilág tekintetében. Célunk, hogy a merőben új funkciók, a minden eddiginél egyszerűbb kezelhetőség és a hatékonyság váljon védjegyévé az oldalnak a magánszemélyek és hirdetők igényeinek maradéktalan kielégítésére egyaránt.

Tanulmányozva a konkurens oldalakat, igyekeztünk azoknak alapvető hibáit kijavítva, hiányosságait pótolva és új ötletekkel megtoldva egy olyan mindent átfogó ingatlankezelő motort és felületet létrehozni, amely majdan a régió legnagyobb, mindenki által elismert márkaneve legyen, összehozva ezzel egy remek közösséget, mintegy felhőbe összefoglalva tagjait, hogy az ingatlan adás-vétel többé ne csupán szükség, hanem egyben élmény is lehessen.

Kövessen minket a Facebookon is!