Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. június 26. 08:22

Szervezetfejlesztési program a Kiskőrösi Polgármesteri Hivatalban

ÁROP- 1.A.5-2013-2013-0045 azonosítószámú „A Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal szervezetfejlesztése”. Kiskőrös Város Önkormányzata „A Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal szervezetfejlesztése” című projekt keretében az Európai Unió támogatásával 19.920.683,-Ft támogatási összegből szervezetfejlesztési programot valósít meg a Kiskőrösi Polgármesteri Hivatalban.

A projekt forrásaiból ez év februárjában indult útjára a szervezetfejlesztési projekt, melyhez közel 20 millió Ft támogatást nyert el Kiskőrös. A szervezetfejlesztési pályázat fő célja, hogy Kiskőrös Város Önkormányzata a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény és a Járási törvény következtében megváltozott feladatkörhöz szükséges változásokat megtervezze, megvalósítsa, és az eredményeket visszacsatolja, valamint támogassa az Önkormányzat költségcsökkentését és hatékonyság növelését, hogy az Önkormányzat ésszerűen és fenntarthatóan szervezett szolgáltatáskínálattal rendelkezzen.

További vállalt feladatok a pályázatban:

o       ÁROP-1.A.2 pályázatban vállalt és megvalósított intézkedések felülvizsgálata

o       Támogató infrastruktúra és a szerződéses kapcsolatok felülvizsgálata

o       Költségcsökkentés és hatékonyságnövelés rövid, közép és hosszú távú opcióinak és stratégiájának kidolgozása

o       Köznevelési-oktatási, szociális, közművelődési és gyermekvédelmi intézmények feladat-ellátási és finanszírozási modell kidolgozása

o       Intézményirányítási erőforrás-tervező és vezetői információs rendszer bevezetése.

Kövessen minket a Facebookon is!