Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. július 14. 15:38 | Szerző/forrás: keol.hu

Bezárt a Csiperó, visszavették Kecskemét városkulcsát

Bezárt a Csiperó, visszavették Kecskemét városkulcsát
Óriási játszótérré, világszínvonalú, hatalmas játszótérré alakult át Kecskemét városa, amikor egy hete átadtuk a gyereknek kulcsot - mondta Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester szombat este, az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Találkozó záró gáláján.

Véget ért a Csiperó, visszavették Kecskemét vezetői a jelképes városkulcsot a találkozó résztvevőitől a főtéri színpadon. Ahol megelőzően pazar gálaműsort adtak a Kecskeméttől búcsúzó gyerekek. Szemereyné Pataki Klaudia is búcsút vett Mák Kornál alpolgármester társaságában a fiataloktól, és néhány gondolattal felidézte az eltelt egy hét feledhetetlen perceit.

- Egy óriási játszótérré, világszínvonalú, hatalmas játszótérré alakult át Kecskemét városa, amikor egy hete átadtuk a gyereknek kulcsot. A világszínvonalat Önök adták kedves vendégeink, és Ti kedves kecskemétiek, akik itt vagytok velünk együtt ma a főtéren, és segítettétek az egész heti rendezvény lebonyolítását. Nagyon jó volt azt látni, befogadó szülőként is, hogy a kezdeti izgalmak, „hova érkeztünk, és milyen is ez a város”, hogyan alakultak át felhőtlen boldogsággá. Biztos vagyok benne, hogy sokáig emlékeztek majd Kecskemétre, a kecskeméti vendéglátókra. A sárkányhajózásra a tavon, az élményfürdőre, és a sok-sok programra, amit együtt töltöttetek velünk a városban – mondta az alpolgármester, aki azt is hozzátette még: visszavárunk mindenkit Kecskeméten.

Búcsúzott, bezárt a Csiperó! Viszontlátásra 2016-ban.

Kövessen minket a Facebookon is!