Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. július 14. 15:50 | Szerző/forrás: keol.hu

Szemereyné Pataki Klaudia is csiperós fogadószülő volt

Szemereyné Pataki Klaudia is csiperós fogadószülő volt
A Máramaros megyei Koltókatalinról érkezett a Csiperó Találkozóra Deni, akit Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester és családja fogadott vendégként egy héten keresztül otthonában.

A Csiperó találkozó utolsó előtti napját hagyományosan a Csalánosi parkerdőben töltik a gyerekek illetve fiatalok, valamint az őket vendégül látó családok. Így volt ez most is: szombaton délelőtt és kora délután rengetegen töltöttek feledhetetlen órákat a kecskemétiek közkedvelt kiránduló- és pihenőhelyén, amelyet erre az alkalomra a KEFAG Zrt. és a Mercedes gyár munkatársai varázsoltak még szebbé, még rendezettebbé.

A szokásoknak megfelelően a fogadó családok nagyobb társaságokká alakultak, és közösen, bográcsban főzték az ebédet a játékban elfáradt, és persze alaposan megéhezett gyerekeknek, fiataloknak. A Máramaros megyei Koltóról érkezett gyerekcsapat például finom sülteket kapott, melyek elkészítésében Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester is aktívan részt vett. Nem véletlenül, hiszen családja is fogadott csiperós vendéget, mégpedig egy Koltókatalinról Kecskemétre látogató kislányt, Denit.

A szervezők színes programok sokaságával kedveskedtek a vendégeknek. Részt vehettek az érdeklődők különböző ügyességi játékokban, kézműves foglalkozásokon, kipróbálhatták erejüket a grundbirkózásban, falmászáson.

A belga csoport nemzeti fajátékát hozta el, melynek használatára bárkit szívesen megtanítottak. Tartottak lovasbemutatót, életvédelmi bemutatót, és láthattak az érdeklődők különleges szamuráj produkciót is. Sokan vettek részt a röplabdamérkőzéseken, és persze nem hiányzott a kínálatból a zene sem. Az égiek kegyesek voltak a résztvevőkhöz, nem esett az eső, és a déli órákra már kifejezetten meleg lett az idő. Nem véletlen, hogy mint minden korábbi csiperós piknik napon, a legnagyobb sikere ezúttal is a tűzoltóság által biztosított hűsítőnek, a vízágyús zuhanynak volt.

Kövessen minket a Facebookon is!