Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. augusztus 29. 13:54

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Jövő vasárnap első vasárnap lesz, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezett kosárban a szegények megsegítésére.

Jövő héten első csütörtök és első péntek lesz. Csütörtökön a szentségimádás 17 órakor kezdődik.

Szeptember 4-én csütörtökön 9.30-kor közös rózsafüzér imádság lesz a Hunyadivárosi Közösségi Házban.

Szeptember 5-én pénteken 17.30-kor lesz templomunk ünnepélyes terményhálaadása. A terményhálaadásra terményeket köszönettel elfogadunk. Kérjük, hogy adományaikat 4-én csütörtökön névvel ellátva tegyék a templom előcsarnokába.

Szeptember 6-án szombaton lesz az „Élő Rózsafüzér” imádság városunkért. Részletek a plakátokon. Ezen a napon egész napos szentségimádás lesz templomunkban.

Szeptember 6-án és 7-én Kisboldogasszony napi búcsú lesz Pálosszentkúton. Részletek a plakáton.

Szeptember 8-án hétfőn este 6 órakor ünnepélyes szentmise keretében emlékezünk meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 25 éves évfordulója alkalmából a szeretetszolgálat elhunyt munkatársaira és önkénteseire.

Szeptember 14-én vasárnap 15 órakor lesz a Szentháromság temető kápolnájának a búcsúi szentmiséje. Részletek a plakátokon.

Szeptember 16-án kedden Alpha kurzus indul a Közösségi Házban. A meghívók elvihetők a Korda könyvesboltból.

Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.

Október 5-én vasárnap lesz a jubiláns házasok megáldása templomunkban. Szeretettel várjuk a plébánia irodáján azoknak a jelentkezését, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház