Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. szeptember 22. 14:16

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd: Pietrelcinai Szent Pio szerzetes és áldozópap.

Szerda: Szent Gellért  püspök és vértanú.

Szombat: Páli Szent Vince áldozópap.

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

Szentségimádás lesz hazánkért hétfőn. Reggel 8 órától, az igeliturgiáig. Utána a Főplébánia hittantermében folytatódik.

Jövő vasárnap lesz hittanos gyermekeink, ifjúságunk hivatalos tanévkezdő szentmiséje. Egyben ezen a szentmisén jár először templomunkban Rozmaring, a templom egere. A mise keretében megáldjuk az iskolatáskákat.

A nyári szünet után szept. 24.-én csütörtökön újra filmklub lesz a plébánián. A mostani film címe: Joshua. Egy szép és tanulságos film tágabb csaladunkról a közösségröl és annak erejéröl. További részletek a plakáton.

Idén is megrendezzük a 72 óra kompromisszum nélkül programot, szeretettel várjuk a jelentkezőket szeptember 25-ig 72ora-kecskemet.euinternetes honlapon.

Szeptember 26-án a Budapest Sportarénában Ez az a nap! dicsőítő koncert lesz. Jegyek -csak párosával- igényelhetők az irodában. Plakát a hirdetőtáblán.

Egyházmegyei családtalálkozó lesz Kalocsán október 4-én. Részletek a plakátokon.

Október 12-én a 10 órás szentmisében Jubiláns házasok megáldása lesz. Várjuk azoknak a házaspároknak a jelentkezését az irodában, akik az idén kerek évfordulót ünnepelnek, 5, 10, ...45, 50…. éve fogadtak örök hűséget.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház