Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. szeptember 22. 15:15

Eljegyzés a 4 for Dance-nél

Eljegyzés a 4 for Dance-nél
Enyedi Péter a montenegrói tengerparton kérte meg kedvese kezét. Már az esküvőjét tervezgeti a 4 for Dance táncosa és újdonsült menyasszonya.

A 4 for Dance egyik tagja, Enyedi Péter nemrég komoly döntésre szánta el magát: megkérte kedvese, Zsófi kezét, akivel már öt éve alkotnak egy párt. Az eljegyzésre Montenegróban került sor, ám nem ment minden olyan simán, mint ahogyan a táncos eltervezte.

\"Az eljegyzés egy montenegrói ötcsillagos szálloda tengerparti éttermében történt, amit én már több hónappal az út előtt kinéztem. A bökkenő az volt, hogy már nagyon éhesek voltunk, és szebbnél szebb tengerparti éttermek mellett mentünk el. Zsófi nem értette, hogy miért nem állunk már meg, de szerencsére még időben megtaláltam a kinézett helyet, és sikerült a nemvárt eljegyzés egy pálmafa alatti, szinte tengerbe érő, gyertyafényes asztalnál. A gyűrűt egy zsebkendő kéréses trükkel adtam át, hiszen míg ő a táskájában keresgélt, én addig elétettem a gyűrűt. Amikor megfordult és látta a kis dobozt, azt hitte, hogy csak viccelődök, de én megnyugtattam, hogy ez nem átverés, ez tényleg az, aminek látszik\" - mondta Peti.

A Csillag születikben nyolc évvel ezelőtt feltűnt 4 for Dance tagjai mára felléptek már különleges műsorukkal a világ szinte minden táján, így nem csoda, hogy a táncos is egy gyönyörű külföldi esküvőről álmodik.

\"Az esküvővel kapcsolatban kétféle verzión gondolkodunk. Egy szűk körű, las vegasi esküvőn vagy egy hazai, igazi nagy hagyományoson, de még két évünk van ezt eldönteni, hogy melyik legyen, hiszen 2016-ra tervezzük a nagy napot\" - tette hozzá Enyedi Péter.

Kövessen minket a Facebookon is!