Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. szeptember 30. 15:26

Tanévnyitó a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban

2014. október 3-án egyetemi előadásokkal és konzultációkkal indul a második tanév a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központban. A Központ feladata az egyetemi képzések szervezése mellett a térségben folyó felnőttképzési tevékenység és az ennek keretében végzett oktatási, szakértői, szaktanácsadási, kutatási munka minden eddiginél hatékonyabb összehangolása, a regionális felnőttképzési intézmények, szervezetek, vállalkozások hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének erősítése. Emellett a Központ több tehetséggondozási és tudománynépszerűsítő programot is indított az elmúlt egy évben. Ezek közé tartozik a népszerű nyugdíjas nyitott egyetem, a Kecskeméti Harmadik Kor Egyeteme is.

A Kecskeméti Inkubátorházban működő Központ a 2014/2015. tanévtől is lehetőséget kínál arra, hogy a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karának (PTE FEEK) levelező mesterképzési szakokra felvételt nyert hallgatói Kecskeméten is  bekapcsolódhassanak az egyetemi képzésekbe. Ettől a tanévtől az emberi erőforrás tanácsadó, andragógia és kulturális örökség tanulmányok mesterszakokra felvételt nyert levelezős hallgatók kezdhetik meg tanulmányaikat a Központban.

A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ ebből az alkalomból sajtótájékoztatóval egybekötött tanévnyitót tart, amelyre tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait. A sajtótájékoztatón egyúttal két együttműködési megállapodás aláírására is sor kerül. A megállapodások célja a Kecskeméten és Bács-Kiskun megyében zajló felnőttképzési programok összehangolása, regionális oktatási projektek kidolgozása, megvalósítása.

Kövessen minket a Facebookon is!