Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. október 8. 14:33

Rajzpályázat kisiskolásoknak

Rajzpályázat kisiskolásoknak
A Bajai Rendőrkapitányság Bácsalmási Rendőrőrse rajzpályázatot hirdetett kisiskolások számára, a legszebb pályamunkákat díjazták a rendőrök.

A Bajai Rendőrkapitányság Bácsalmási Rendőrőrse 2014 szeptemberében ,,Rendőrnek lenni jó\" címmel rajzpályázatot hirdetett a kunbajai alsó tagozatos diákok részére. A tanulóktól a rendőri munkával kapcsolatos témájú rajzokat vártak a szervezők. A négy évfolyamból összesen 36 pályaművet küldtek be a diákok, amelyek közül kategóriánként az első három helyezett tárgyjutalomban részesült. Ezen kívül még egy különdíjat is kiosztottak a szervezők, valamint minden rajzot készítő kisdiák oklevelet kapott. A díjátadásra 2014. október 3-án az iskolai sportnap keretében került sor. A rendezvényen a tanulók megismerkedhettek még a rendőrök által használt eszközökkel, valamint fegyverbemutatót és a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség K9-eskutyás csoportjának látványos és izgalmas bemutatóját tekinthették meg. 

A díjazott rajzokból a nevelőtestület egy plakátot készített, amelyet az iskola aulájában állítottak ki. Az elkészített rajzok október végéig lesznek megtekinthetők az iskolában, ezután pedig a Kunbajai KMB irodában kerülnek elhelyezésre.

Kövessen minket a Facebookon is!