Július 30. kedd, Judit, Xénia
Hírek, események 2014. október 14. 13:33

Dopeman pókerből finanszírozná egy hetét

A rapper fogadott a barátaival: ha sikerül pluszban kiszállnia egy online pókerjátszmából, egy héten át mindenre a vendégük lesz. Ha veszít, a baráti körnek fizet egy hajnalig tartó italozást.

Éttermi számlákra, benzinre, szülinapi ajándékra és alkoholra kap pénzt barátaitól Dopeman, ha sikerül megnyernie egy online pókerjátszmát. Ha sikerül, egy héten át igazi macsóként élhet kizárólag a pókerből.

\"Nagy pókerjátékos vagyok, évek óta játszom asztalnál és interneten is. Szerencsés vagyok, mert legtöbbször pluszban szállok ki. A barátaim szerint viszont nem vagyok elég ügyes, innen jött a fogadás. Hát most kipróbálom, vajon tudnám-e finanszírozni egy teljes hetemet csupán pókergyőzelemből\" - mondta a rapper, aki egy internetes oldallal szövetkezve meg is szervezte a nagy játszmát.

Dopeman október 16-án este héttől a MachoPoker.hu online pókeroldalon játszik majd. Az embereknek lehetőségük lesz ingyenesen csatlakozni a virtuális asztalához játékosként és nézőként is, így láthatják a webkameráján keresztül játszó zenész zsetonhajhászatát.

\"Bízom benne, hogy a tízmillió zsetonból össze tudok hozni egy győzelmet meg egy frankó hetet. Macsós napokat tervezek: napközben finom ételeket ennék és kocsikáznék a városban, esténként pedig néhány bulit is beiktatnék. Aztán a húgom 22. születésnapjára is szeretnék venni egy szép ajándékot, meg leitatnék egy csapat rúdtáncost. Ha nem sikerül, szívok egy nagyot: egy egész estén át állom a többiek cehhét egy szórakozóhelyen. Majd meglátjuk, hogy sikerül\" - tette hozzá Laci, aki semmit nem bíz a véletlenre, ezért néhány atyai jó tanácsért, még Korda Gyuri bácsihoz is beugrott.

Kövessen minket a Facebookon is!