Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2014. december 8. 08:32

A fogyatékossággal élők is segíthetnek!

Hisszük, hogy nem mindig minket - a látszólag elesettnek tűnőket - kell támogatnia a világnak. Mi, fogyatékossággal élők is tudunk tenni környezetünkért, a társadalomért, Önért. Összefogással mi mindnyájan pedig valóban tehetünk egymásért: Együtt, Mindenkiért.

Tagjaink főként látássérült szakemberek pl. masszőrök és jogászok, barátok, akik hiszünk a fenti gondolatban és fő célunknak tartjuk ennek kiteljesítését. Később más fogyatékossággal élő szakemberek csatlakozását is szívesen fogadjuk, hogy minél szélesebb körben segíthessünk, egyre több területen és rétegnek adhassunk tudásunkkal.

Egyesületünkkel erősíteni szándékozunk a fogyatékossággal élők társadalmi integrációját. Különbféle integrált rendezvények (gyerekeknek és fiataloknak) szervezésével, táborokkal, versenyekkel, pályázatokkal, ismeretterjesztő előadásokkal és más programokkal részt kívánunk venni a korai érzékenyítés folyamatában.

Egyesületünk masszázsszalont üzemeltet Budapesten, az IV. kerületben. Erről bővebb információt honlapunkon talál: www.masszazsbudapesten.com

Szalonunkon túl masszőr önkénteseinkkel, munkatársainkkal a felnőtt korosztály számára szándékozunk elsősorban közérzetjavító szolgáltatást nyújtani ingyenesen vagy kedvezményesen, rendezvényeken és állandó más helyszínen (irodákban, cégekhez kitelepülve) egyaránt.

Tevékenységeinkkel részt vállalunk a fogyatékossággal élők munkahelyteremtésének súlyos problémájában. Munkahelyek teremtésével elérjük, hogy társadalmunk hasznos tagjaivá váljanak tudásukkal a különböző fogyatékos szakemberek, ezzel is erősítve beilleszkedésüket az ép és „egészséges” emberek közé.

Egyesületünkről bővebb információt honlapunkon olvashat: www.lepkehalo.com

Kövessen minket a Facebookon is!