Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2014. december 8. 14:34

Az SOS Gyermekfalvak gyermekeit is megajándékozta a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Mikulása

Képgaléria
Az SOS Gyermekfalvak gyermekeit is megajándékozta a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Mikulása
Idén december 6-án a kecskeméti SOS gyermekfalu és a Knorr-Bremse Kft. dolgozóinak gyermekei együtt várták a Mikulást a vállalat ünnepségén a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban. A rendezvényen a gyermekek különböző kézműves programokon és egy zenés interaktív műsoron is részt vehettek. A közös ünneplésen Gájer Bálint, az SOS Gyermekfalvak jótékonysági nagykövete énekelt a kicsiknek.

Idén Mikulás napján közös ünneplésre hívta az SOS Gyermekfalvak gyermekeit a Knorr-Bremse Kft. A gyermekek segítése már hagyománnyá vált a vállalatnál, így a dolgozók gyermekei mellett az SOS Gyermekfalvak csemetéi is meghívást kaptak a Mikulás ünnepségre, ahol különféle karácsonyi kézműves programokon vehettek részt. A jó hangulatról zenés interaktív műsor gondoskodott, Gájer Bálint, az SOS Gyermekfalvak jótékonysági nagykövete pedig dalaival szerzett örömet a gyermek- és szülőközönségnek.

A Knorr-Bremse feladatának tekinti, hogy a műszaki tudományok, az oktatás és a helyi kulturális, művészeti programok mellett a szociális elkötelezettség terén is kiemelkedjen munkásságával. A Knorr-Bremse Global Care programjának keretében minden évben kiválasztja azokat a kezdeményezéseket, amelyeknek leginkább szükségük van a segítségre. Ennek megfelelően az Alapítvány Kecskeméten az SOS Gyermekfalvakat idáig is kiemelten támogatta, 2012-ben 60 millió forint összeget adományozott a Gát utcai SOS Ifjúsági Ház megalapításához.

Kövessen minket a Facebookon is!