Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 9. 22:36 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Sopront várja vasárnap a KTE-Duna Aszfalt

 Sopront várja vasárnap a KTE-Duna Aszfalt
Kecskemét - Fontos információkat osztott meg szurkolóival a vasárnap esti találkozó kapcsán a KTE-Duna Aszfalt honlapja. Az információk az U21-es meccs helyszínéről, a kapunyitásról, és a meccskezdésről szólnak.

A KTE-Duna Aszfalt–Sopron U21-es mérkőzést 17 órakor kezdik a csapatok, a helyszín a GAMF csarnoka lesz. A találkozó végén mindenki, aki át szeretne érni a felnőttek meccsére, kényelmesen készülődhet, biztosan nem marad le a kezdésről. A hivatalos mérkőzéskezdési időpont ugyanis 20 óra, de könnyen előfordulhat némi csúszás a csarnokban folyó munkák miatt. Ezen a napon ugyanis ugrálóvárakkal és egyéb játszóeszközökkel lesz tele a pálya, ahol egészen 18:30-ig várják az érdeklődőket. Ekkor kezdődhet majd a játéktér átrendezése, és a mérkőzés.

A csarnok kapui és a pénztárak így majd csak 19 órakor nyithatnak ki, de lesz elég idő arra, hogy mindenki megválthassa a belépőjét és megtalálja a helyét.

A kényszerű időpont ellenére (a Sopron Paks elleni meccsének közvetítése miatt kellett módosítani az időponton) természetesen a csapat számít a szurkolók kitartására és buzdítására ezen a nagyon fontos találkozón!

(ktekosar.com)

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!