Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 12. 22:28 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Útdíj – Elnézést kért az informatikai hibákért a NÚSZ Zrt

Útdíj – Elnézést kért az informatikai hibákért a NÚSZ Zrt
Levélben kért elnézést a január első napjaiban az ematrica.autopalya.hu oldalon e-matricát vásárlóktól a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Ígéretük szerint senkit nem ér anyagi kár.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni azon kedves ügyfeleinket, akik 2015. január 1. 0:00 óra és 2015. január 10. 15:00 óra között az ematrica.autopalya.hu oldalon e-matricát vásároltak de nem kapták meg a jogosultságot tartalmazó e-mailt viszont bankszámlájukról levonásra került a vásárlás ellenértéke, hogy további tennivalójuk nincs, közlekedhetnek az általuk megvásárolt jogosultság érvényességi időtartamának megfelelően (országos jogosultság vásárlása esetén a teljes díjköteles hálózaton, megyei éves jogosultság vásárlása esetén a jogosultságnak megfelelő megye díjköteles hálózatán).

Társaságunk 2015. január 31-ig minden érintettnek megküldi e-mailben a jogosultság igazolását tartalmazó adatlapot. Amennyiben időközben máshol is vásárolt ugyanarra a rendszámra, ugyanolyan típusú jogosultságot, akkor sincs további teendője, a rendszerben történő automatikus adategyeztetést követően a vásárlás ellenértéke visszautalásra kerül.

Kérjük, amennyiben legkésőbb 2015. január 31-én éjfélig nem kapja meg a visszaigazoló e-mailt, jelezze azt Társaságunknak legkésőbb 2015. február 10-ig az [email protected] címen, a banki utalást igazoló dokumentum megküldésével.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!