Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 12. 22:34 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Megáldották a kecskeméti kórház gyermekosztályát

Képgaléria
Megáldották a kecskeméti kórház gyermekosztályát
Kecskemét - A Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályának játszószobájában gyűltek össze Kecskemét város és környékének gyermekorvosai. A találkozót a kórház új megbízott osztályvezető főorvosa, Dr. Tálosi Gyula med.habil kezdeményezte.

A főorvos azzal a szándékkal hívta össze a kollégákat, hogy jó partneri viszonyt alakíthassanak ki a kórházban dolgozó gyerekgyógyászok az alapellátás keretein belül dolgozó gyermek háziorvosokkal.

A zsúfolásig megtelt szobában az egyéni bemutatkozások után a Szentcsalád Plébániától, Hatházi Róbert plébános megáldotta a gyermekosztályt és Vízkereszt közelségének alkalmával felszentelte az osztályhoz tartozó helyiségeket. Áldásában kiemelte az összefogás, a közös erő jelentőségét, illetve kitartást, lelkierőt kívánt a hivatásuk gyakorlásához.

A kórházi osztály új helyének bemutatása, szemléje után szakmai fórum keretében beszélték meg a háziorvosok és a kórházban dolgozó gyermekorvosok között felmerülő problémákat, észrevételeket, tapasztalatokat.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!