Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 13. 22:38 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Hollywoodi sztárok és milliárdosok búcsúztatták az Egyesült Államok új budapesti nagykövetét

 Hollywoodi sztárok és milliárdosok búcsúztatták az Egyesült Államok új budapesti nagykövetét
Los Angeles - Hollywoodi sztárok és milliárdos üzletemberek is részt vettek az Egyesült Államok budapesti nagykövetének kinevezett, posztját hamarosan elfoglaló Colleen Bradley Bell producer hétvégi Los Angeles-i búcsúpartiján - jelentette a The Hollywood Reporter című amerikai filmipari hírportál.

A portál értesülési szerint a partin megjelent többek között Gwyneth Paltrow színésznő, Nicolas Berggruen milliárdos befektető, Steve Tisch, a New York Giants amerikaifutball-csapat vezetője és társtulajdonosa, Benedikt Taschen német médiamágnás és Maria Schriver újságíró, korábbi kaliforniai first lady is.

A beszámoló szerint a partin egyebek mellett magyar paprikával ízesített koktélt is felszolgáltak, és a vendégeknek kínált falatokat magyar és amerikai zászlócskák díszítették. A rendezvénynek Bellék Los Angeles Holmby Hills nevű elitnegyedében található birtoka adott otthont.

A Hollywood Reporter szerint a búcsúparti szűk családi körben indult, de végül a hétvége egyik legpazarabb Los Angeles-i társasági eseményévé kerekedett, bár a városában a vasárnapi Aranyglóbusz díjátadó kapcsán nem volt hiány fényűző rendezvényekből. A partin állítólag mintegy 300-an vettek részt, érkeztek vendégek New Yorkból és Chicagóból, és volt, aki a coloradói Aspen síparadicsomából repült a helyszínre, hogy elköszönjön a budapesti állomáshelyét hamarosan elfoglaló újdonsült diplomatától.

A korábban egyebek mellett a Gazdagok és szépek című szappanopera producereként tevékenykedő Colleen Bradley Bell nagyköveti kinevezését december elején, a jelölt felkészültségével kapcsolatos kisebb botrányok után szavazta meg az amerikai szenátus. Bell nem karrierdiplomata, hanem úgynevezett politikai kinevezett. Azzal nyerte el a nagyköveti posztot, hogy korábban jelentős pénzösszegeket adományozott, illetve gyűjtött Barack Obama elnök választási kampányára.

(MTI)

(Forrás: KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!