Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 26. 09:20

Képzési program a Tanyacsárda dolgozói számára

Az Tanyacsárda Kft. 10,03 millió forint európai uniós támogatásban részesült a „Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozása számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson.

A Tanyacsárda Kft. nevéhez fűződik a lajosmizsei 40 éves Öreg Tanyacsárda étterem és az Új Tanyacsárda étterem. Csárdáinkban a hazai vendégek mellett, rengeteg külföldi látogató is betér hozzánk, így elengedhetetlen számunkra hogy munkavállalóink idegen nyelveken magabiztosan kommunikáljanak. A projekt során ezért nagy hangsúlyt fektettünk a nyelvi képzésekre. A résztvevők igényei szerint angol középszintű és német középszintű csoportokat alakítottunk ki. Főleg a mindennapi kommunikáció során gyakran idegen nyelveket használó résztvevőkkel indultak a nyelvi képzések.
A nyelvi képzések mellett fontosnak tartottuk, hogy a munkavállalóink, kompetenciát fejlesszük, illetve a jó munkahelyi légkört tovább erősítsük. Ennek érdekében a pincér kollégák értékesítés, vevőkezelés tréningen vehettek részt, valamint a munkavállalóink közül bárki jelentkezhetett konfliktuskezelés, együttműködés, személyes hatékonyság fejlesztés tréningre. Emellett számítástechnikai képzéseket (Hatékony projekttámogatás szoftver eszköze, Honlap készítés) is indítottunk annak érdekében, hogy munkavállalóink egy csoportja hatékonyan tudja használni az itt megszerzett ismereteket cégünk arculatának fejlesztésére.
A képzéseken összesen 23 munkavállalónk vett részt, mindannyian sikeresen teljesítették a követelményeket, cégünk nagy örömére.

A képzés magas színvonalának köszönhetően munkatársaink hatékonyan tudják kamatoztatni a képzésen tanultakat a mindennapi munkájuk során, ezzel hozzájárulva céljaink eléréséhez és versenyképességünk javításához.
 

Kövessen minket a Facebookon is!