Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. január 28. 23:05 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Álmaim Agórája – Olvasóink segítségét kéri a Kulturális és Konferencia Központ

Képgaléria
Álmaim Agórája – Olvasóink segítségét kéri a Kulturális és Konferencia Központ
Kecskemét - Egy kérdőív kitöltését kéri olvasóinktól a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ. Arra biztatják Önöket, hogy segítsék a Hírös Agóra multifunkcionális közösségi központ későbbi eredményességét azzal, hogy válaszolnak néhány kérdésre: a kérdőív kitöltése csak néhány percet vesz igénybe.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 2014-ben 650,2 millió forint uniós és hazai támogatást nyert a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ átépítésével a Hírös Agóra multifunkcionális közösségi központ létrehozására Kecskeméten.

Ahhoz, hogy a Hírös Agóra a város közösségi-művelődési központjaként, az Ön és családja örömére végezze munkáját, néhány kérdésre szeretnénk választ kapni. Kíváncsiak vagyunk véleményére, segítse ezzel is munkánkat!

Kérjük, ossza meg Ön is ezt a cikket, hogy minél többek véleményét megismerjük!

Köszönjük a válaszait!

A kérdőív kitöltésével nyereményjátékunkra is benevezhetnek mindazok, akik szeretnének a megújult kulturális központ egy általuk kiválasztott programjára (egy előadásra, 2 fő részére) belépőt nyerni! Ezért kérjük, hogy a kérdőív végén adják meg elérhetőségüket is. A kitöltés teljes mértékben önkéntes, válaszaikat bizalmasan kezeljünk és azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

A kiértékelés eredményéről intézményünk honlapján www.efmk.hu oldalon tájékozódhat. Kitöltési és leadási határidő: 2015.március 15.

A kérdőív ITT érhető el! KATTINTSON!

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!