Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. február 23. 08:52

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból

Robi atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia új vezetője Hatházi Róbert atya megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal.

A hét ünnepei, szentjei:

Kedd:Szent Mátyás Apostol

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

Péntekenként 17:30 órától keresztutat végzünk, kérem a csoportvezetőket, hogy iratkozzanak be az időpontokra, a keresztút után szentmise van.

Ma gyűjtés van a katolikus iskolák javára.

Ma minden szentmise végén hamvazkodás van.

A Piarista Általános Iskola alsó tagozata február 26-án csütörtökön 8 órától szeretettel várja a következő tanévben első osztályt kezdő gyermekeket és szüleiket beiskolázási nyílt napjára. További részletek az iskola honlapján olvashatók.

Február 25.-án csütörtökön 18:30-tól ismét filmklub lesz Plébániánkon. A „Bíbor és fekete“ c. film kerül vetítésre. Egy nagyon szép és valós történet egy pap hősies helytállásáról. További részletek a plakáton.

A Diadal-Medjugorje érintése c. film a kegyhely kegyelmi ajándékait egy személyes sorson át mutatja be. Márc.14-én vetítik az Otthon moziban du 3 órakor. Jegyek elővételben válthatók a piaristáknál.

A Máriapócsi kegykép országjáró körútján Szegedre érkezik március 19-én csütörtökön. A görög katolikus testvérek buszt szerveznek erre az eseményre, érdeklődni Laci atyánál lehet.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház