Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. február 27. 22:04 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Bíróság elé állítják a kecskeméti fogkrém-rablót

Bíróság elé állítják a kecskeméti fogkrém-rablót
Kecskemét - Rablás miatt emelt vádat egy 54 éves kecskeméti nő ellen a Kecskeméti Járási Ügyészség. Az asszony fogrémet és mosószert lopott egy kecskeméti áruházból, majd az őt tetten érő alkalmazottra ököllel támadt.

A vádirat szerint egy kecskeméti áruházban lopta el a nő az árucikkeket: nejlon táskába rejtett 10 doboz fogkrémet és 1 csomag mosószert, közel tízezer forint értékben.

Az áruház egyik alkalmazottja, egy 51 éves nő észrevette a lopást, és a pénztárhoz beálló vádlott mellé lépve a táskában lévő áruk eredete felől érdeklődött.

A vádlott azonban nem vett tudomást erről és zsákmányával elindult az üzlet kijárata felé. Az alkalmazott utána ment, majd az üzlet előterében ismét felszólította a tolvajt, hogy mutassa meg a táskájában lévő árukat, illetve igazolja azok eredetét. Eközben az alkalmazott meg is fogta a vádlott kezében lévő táskát, mire a tolvaj a jobb öklével megütötte az eladó arcát. A dulakodásban a táska füle elszakadt, a táska a lopott fogkrémekkel és a mosószerrel a sértett kezében maradt, a vádlott pedig távozott az üzletből. 

A jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő rabló ügyében a járási ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott. A nő bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog majd dönteni.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!