Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. március 3. 22:24 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Ülnökválasztás – Már most sokszoros a túljelentkezés

Ülnökválasztás – Már most sokszoros a túljelentkezés
Kecskemét - Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlése bírósági ülnököket választ a Kecskeméti Törvényszékre, a Kecskeméti Járásbíróságra, valamint a Kecskeméti Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra.

Az ülnököket a bíróság illetékességi területén lakóhellyel rendelkező nagykorú magyar állampolgárok, a bíróság illetékességi területén működő helyi önkormányzatok és az egyesületek - kivéve a pártokat - jelölik. Jelöltet állítani legkésőbb 2015. március 31. napján 16.00 óráig lehet.

További információ, illetve a jelöléshez és a jelölés elfogadásához szükséges nyomtatványok kérhetőek Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Képviselőtestületi Osztályán, illetve letölthetőek a www.kecskemet.hu honlapon. 

A jelölt a jelölés elfogadását követően haladéktalanul köteles hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal igazolni büntetlen előéletét, valamint hogy nem áll közügyektől eltiltás hatálya alatt.

Hírportálunk információi szerint már most sokszoros a túljelentkezés, ugyanis nem csak Kecskeméti Közgyűlésénél, hanem a megyei közgyűlésnél is lehet jelentkezni.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!