Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. március 5. 23:20 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Szexuális üzeneteket küldött a ballószögi rendőrnek

Szexuális üzeneteket küldött a ballószögi rendőrnek
Kecskemét - A Kecskeméti Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt vádat emelt egy 46 éves kecskeméti férfi ellen, aki 2014. május 1. és augusztus 27. között érzelmeinek viszonzatlansága miatt több mint 200 szöveges üzenetet küldött egy ballószögi nőnek. Az „ámokfutás\" vége felé már nem csak a nőnek, hanem a nevelőapjának és a ballószögi rendőrnek is - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője.

A vádlott és a 33 éves ballószögi sértett korábbról ismerték egymást, majd 2014 áprilisában találkoztak ismét. A férfi járt a nő ballószögi otthonában is, és közösen elmentek egy rendezvényre, moziba is. Az utóbbi két találkozáskor a férfi elmondta a nőnek, hogy szorosabb, intimebb kapcsolatot szeretne, a nő azonban visszautasította a férfi közeledését.

A szerelmes férfi az elutasítást nem tudta elfogadni, ezért 2014. május 1. és 2014. június 15. között összesen 201 szöveges üzenetet és 5 multimédiás üzenetet küldött szerelme mobiltelefonjára. A SMS-ekben általában szerelmet vallott, személyes találkozásokat kért, érzelmei visszautasítása miatt pedig többször öngyilkosságot helyezett kilátásba. Az MMS üzenetekben gyógyszeres üvegek és búcsúlevelek képeit küldte el a sértettnek. 

Nem elégedett meg azonban a telefonüzenetekkel, mert rendszeresen megjelent a nő ballószögi munkahelye előtt is, hogy személyesen találkozhasson vele. Egy alkalommal gyógyszeres fiolákkal a kezében várta szíve hölgyét és közölte, hogy beveszi a gyógyszereket, ha nem lesz az övé.

Többször történt olyan is, hogy a vádlott ballószögi buszmegállókban és a sértett munkahelyének ajtajára falragaszokat helyezett ki. Ezeken azt írta, hogy szereti... Valamint olyan falragaszokat is kihelyezett, melyeken azt állította, hogy a nő a munkahelye főnökének a szeretője. A falragaszok később már Kecskeméten is megjelentek: ezekre a vádlott szíveket rajzolt, melyekbe beleírta a sértett nevét és azt is, hogy szereti.

Az állandósuló és a magánéletét felbolygató zaklatások miatt a sértett 2014. június közepén lecserélte a mobiltelefonját. Ezután a férfi két olyan hívószámra küldte a zaklató üzeneteket, melyekről azt hitte, hogy a nőé. Valójában azonban az egyik szám a hölgy nevelőapjáé, a másik pedig egy ballószögi rendőré volt. A nevelőapa összesen 11 üzenetet kapott, míg a rendőr által használt számra a vádlott 17 gyalázkodó és szexuális tartalmú üzenetet küldött.

A nő kérte a szabadlábon védekező férfi megbüntetését, akinek bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog majd dönteni.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!