Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. március 7. 12:44 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Együttműködés a Pécsi Egyetemmel

Képgaléria
Együttműködés a Pécsi Egyetemmel
Kecskemét - Együttműködési megállapodást kötött a Kecskeméti Kortárs Művészeti Műhelyek Nonprofit Kft. és a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara. A cél a kulturális szakemberek új képzési lehetőségeinek megteremtése Kecskeméten.

Az együttműködési megállapodást pénteken délelőtt írta alá a Városházán Füzi László, a Kortárs Művészeti Műhelyek vezetője, Dr. Nemeskéri Zsolt, a Pécsi Tudományegyetem dékánja, valamint Dr. Szécsi Gábor, a Pécsi Egyetem Kecskeméti Regionális Felnőttképzési Központjának igazgatója.

A sajtótájékoztatón Mák Kornél alpolgármester kiemelte, a közös munka 2012-ben kezdődött a pécsi egyetemmel, amit most szeretnének újabb lehetőségekkel tovább bővíteni. Az együttműködés keretében a Kortárs Művészeti Műhelyek szakmai gyakorlóhelyként bekapcsolódnak a Pécsi Egyetem képzéseibe, illetve szakembereik oktatóként, kutatóként, tanácsadóként vesznek részt az oktatásban. 

Ezen kívül közös felnőttképzési és pedagógus továbbképzési programokat dolgoznak ki és hirdetnek meg Kecskeméten és annak vonzáskörzetében.

(szöveg: KTV)

(Forrás: KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!