Július 29. hétfő, Flóra, Márta
Hírek, események 2015. március 28. 21:20 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Veránkai alkotások kiállítása Kecskeméten

Képgaléria
Veránkai alkotások kiállítása Kecskeméten
Kecskemét - A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Veránkai Plein-Air alkotótáborának kiállítása nyílt meg március 26-án, csütörtökön, 17 órakor a Forrás Galériában. A kiállítást Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke nyitotta meg.

- A kiállításhoz a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzatnak annyi köze volt, van és remélem, hogy lesz is, hogy immár ez volt az elmúlt évben a 19. alkalom, amikor Veránka szigetén megrendezhettük a művészek számára ezt a tábort - mondta a megnyitón Rideg László. Kiemelte: Veránka egy sziget, ahol a természet szívében, egy nemzeti parkban, csodálatos állatvilág közelségében, fantasztikus környezetben alkothatnak. Majd így folytatta:

- Köszönöm a művészeknek ezeket a gyönyörű képeket és köszönöm a galériának is, hogy módot adtak az alkotások bemutatására. A megyei önkormányzat nevében pedig elmondhatom, hogy a tábor az idei költségvetésünkben is szerepel. Így a 20. alkotótábort is megtartjuk, a hazai művészek számára. Valamint lesz egy nemzetközi alkotótáborunk is, amit a testvémegyékből érkező művészek számára rendezünk majd meg.

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!