Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. április 14. 20:48 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

Állásbörze a Kecskeméti Főiskolán - nem csak főiskolásoknak

Állásbörze a Kecskeméti Főiskolán - nem csak főiskolásoknak
Kecskemét - A Kecskeméti Főiskola immár 18. alkalommal rendez állásbörzét elsősorban azzal a szándékkal, hogy megkönnyítse a cégek és a hallgatók „egymásra találását\", de mára már városi jelentőségű eseménnyé nőtte ki magát a kezdetben csak a főiskolásokat megszólító rendezvény. Idén április 15-én várnak minden érdeklődőt a GAMF Kar campusán található Törös Olga Sportcsarnokba.

Minden eddiginél több kiállító vesz részt a Kecskeméti Főiskola idei állásbörzéjén.  Az 53 standon jelen lesznek multinacionális cégek,  kis- és középvállalatok, személyzeti tanácsadó cégek és állami szervezetek képviselői is. Az előzetes jelzések szerint a cégek 400 üres álláshelyre keresnek új munkatársakat.   

Az érdeklődő látogatók a Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központjának több - az álláskeresést segítő - ingyenes szolgáltatását is igénybe vehetik. A központ munkatársai tanácsokat adnak az önéletrajz vagy a motivációs levél megírásához, segítenek a felkészülésben egy állásinterjúra, tippeket adnak az eligazodáshoz a munkaerőpiacon. 

A börze a Kecskeméti Főiskola jelenlegi és volt hallgatóin túl hasznos lehet minden érdeklődő számára, aki munkát keres, munkahelyet váltana, vagy csak kíváncsi régiónk aktuális munkaerő-piaci helyzetére és igényeire, a cégek által kínált állás- és gyakornoki helyekre.

Az állásbörze időpontja: 2015. április 15. 9:00 - 15:00 óráig.

Az állásbörze helyszíne: Kecskeméti Főiskola GAMF Kar, Törös Olga Sportcsarnok (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.)

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!