Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. április 14. 21:00 | Szerző/forrás: Forrás: KEOL

A bajnok ellen folytatnánk a veretlenségi szériát–Beharangozó

A bajnok ellen folytatnánk a veretlenségi szériát–Beharangozó
Kecskemét - Pénteken a Kecskemét TE - DVSC-Teva mérkőzéssel startol az OTP Bank Liga 23. fordulója, a nyitómeccsen csapatunk azzal a céllal lép pályára, hogy folytassa immáron 5 mérkőzést számláló veretlenségi szériáját.

A címvédő esélye az újabb bajnoki címre ugyan már csak matematikai, ám a Loki erejéből ez semmit sem von le, dobogós álmaik életben tartására csak győzelemmel van igazán esélyük. A Debrecen felemás arcát mutatta eddig tavasszal, hiszen legyőzték például a Diósgyőrt, ám Szombathelyen meglepően sima vereséget szenvedtek. Kondás Elemérnek a támadójátékkal lehet leginkább gondja, hiszen összesen kétszer tudták bevenni az ellenfél kapuját játékosai tavasszal, igaz, csupán a Haladás játékosai lőttek gólt Novakovicsnak ugyanebben a periódusban. Nem könnyíti meg a vendégek mesterének dolgát, hogy több alapemberére sem számíthat, Máté Péter sérülés után lábadozik, míg Rene Mihelic és Ibrahima Sidibe eltiltását tölti. 

Egy komoly hiányzója Bekő Balázsnak is lesz, Bebeto ugyanis begyűjtötte ötödik sárga lapját, mely miatt automatikusan ki kell hagynia a találkozót. Rajta kívül mindenki tréningezett, ám nagy kérdés, hogy vezetőedzőnk hogyan fogja pótolni gólzsákunkat, hiszen eddig mindannyiszor ugyanabban az összeállításban léptünk pályára. 

Csapatunk idei öt meccsén veretlen, és a négy győzelmet követő, győri döntetlen is sikernek tekinthető, hiszen korábban ott még nem szereztünk pontot. Több szériát is folytatna a csapat, hiszen nemcsak a bajnokságban vagyunk jó ideje veretlenek, hanem hazai pályán is, egy döntetlennel vagy győzelemmel klubrekordot döntenénk, zsinórban 9 meccs óta őriznénk a Széktói Stadiont.

A korábbi években vegyes eredmények születtek Kecskeméten, első három nekifutásra rögtön legyőztük a Lokit (3-0, 1-0, 3-0), először 2011 augusztusában tudtak nyerni a Széktói Stadionban 1-0-ra. Ezt 2013 tavaszán egy 0-0-os döntetlen, majd ősszel egy 0-3 követte a mi szempontunkból, tehát van miért törlesztenünk, ahogy Bekő Balázs is mondta. 

A mérkőzésre csak klubkártyával lehet jegyet vásárolni, ennek időpontjairól, beszerzéséről IDE KATTINTVA olvashatnak drukkereink tájékoztatást. Arra buzdítunk mindenkit, hogy lehetőség szerint elővételben szerezzék be klubkártyájukat és belépőjüket! 

Kecskeméti TE - DVSC-Teva

OTP Bank Liga, 23. forduló

2015.04.10. (péntek) 19:00

A játékvezető: Erdős József

(www.kecskemetite.hu)

(KEOL)

Kövessen minket a Facebookon is!