Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. május 8. 08:36

IV. Kakasfőző Fesztivál – a Chicken Food Kft adja ingyen a kakast

IV. Kakasfőző Fesztivál – a Chicken Food Kft adja ingyen a kakast
Negyedik alkalommal rendezi meg Kecskeméten a Kakasfőző Fesztivált és az Alsószéktói Családi Napot az alsószéktói részönkormányzat, közösen a Chicken Food Kft-vel. Az eseményhez ezúttal is a Chicken Food Kft adja a versenyző csapatoknak ingyen a kakasokat.

A program helyszíne szokásosan a kecskeméti Melinda Park lesz, az időpontja pedig május 30. A megye legrangosabb kakasfőző fesztiválja reggel 8 órakor kezdődik, és 22 óráig lesznek folyamatosak a programok.

A Chicken Food Kft-nél a szervezők mintegy száz főző csapatra számítanak. Héjjas János, a cég ügyvezetője hírportálunknak elmondta, hogy azért, hogy ne legyenek visszaélések az ingyen kakasokkal, a korábban bevált módszert alkalmazzák. Eszerint a versenyen indulók megvásárolják a kakast a Chicken Food Kft valamelyik boltjában - ITT találják a listát, hogy hol - majd a blokkot igazoltatják a verseny helyszínén. Ahol lebélyegzik ezt, és az így érvényesített blokkal a következő napokban ingyen vásárolhatnak bármit a Chicken Food Kft üzleteiben, a blokkon szereplő értékhatárig.

Kövessen minket a Facebookon is!