Július 28. vasárnap, Szabolcs
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Hírek, események
  • A Wizz Air 11. évfordulóját megújult branddel és új festéssel ünnepli-Csak a mai napon egy foglaláson belül minden második jegy ingyen*
Hírek, események 2015. május 19. 15:11

A Wizz Air 11. évfordulóját megújult branddel és új festéssel ünnepli-Csak a mai napon egy foglaláson belül minden második jegy ingyen*

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma ünnepli 11. évfordulóját. A légitársaságot azzal a nagyratörő céllal alapították 2003 szeptemberében, hogy létrehozzanak egy Közép- és Kelet-Európából üzemelő diszkont légitársaságot, az első Wizz Air járat 2004. május 19-én szállt fel a lengyelországi Katowiceből. Ezt a célt sikeresen teljesítve a légitársaság tovább fejlődik, ma pedig bemutatta a megújult Wizz Air brandet és a repülőgépek új festését.

Elsőtizenegy éve során a légitársasággal 90 millióan utaztak, és ma már 59 repülőgépet üzemeltet 38 országba, több mint 380 útvonalon. A kezdetektől fogva az utaselégedettségre fokuszálóWizz Air egy sor új fejlesztést is bejelentett, amelyek célja a jobb fogyasztói élmény biztosítása.

Az elmúlt hónapokban a WIZZ azon dolgozott, hogy új lendületet adjon a márkának, a ma bemutatott új brand és festés jól demonstráljaa légitársaság folyamatos elkötelezettségét amellett, hogy pozitív élményeket biztosítson utasainak. A WIZZ brand most frissebb, vibrálóbb és letisztultabb megjelenést jelent, ezzel párhuzamosan több kezdeményezés végrehajtása is folyamatban van:

 

Ma

Ülőhelyfoglalás bevezetésea teljes útvonalhálózaton

Új díjtípusok (Alapés Plusz), hogy könnyebb legyen választani az alacsony viteldíjak és az alacsony viteldíjakkal párosított legnépszerűbb kényelmi szolgáltatások közül

2015 folyamán

Aweboldal fejlesztésea gyorsabb és könnyedebb foglalásért

Mobilra optimalizált weboldalindítása

Legalacsonyabb Viteldíj Keresőszolgáltatás a weboldalon

Wizz Tours utazási csomagajánlatai több országban is elérhetővéválnak 2015 folyamán

Az újonnan leszállított A320 és A321 típusúrepülőgépek már a légitársaság új festésévelérkeznek

Megújult belsőtér az A321 repülőgépeken novembertől

Új egyenruhák a megújult brand színeivel

 

A Wizz Air 11. évfordulóját és a brand megújulását a valaha volt legnagyobb szabásúpromóciójával ünnepli: minden ma éjfélig intézett foglalásra, minden útvonalon, minden járatra a második repülőjegy ingyenes *.

“Az elmúlt egy évtizedben a Wizz Air jelentős sikereket ért el a repülési iparág forradalmasításában, és megvalósítottuk azt az elképzelésünket, hogy megbízhatóés megfizethetőlégiközlekedést biztosítsunk mindenkinek Közép- és Kelet-Európában, miközben működésünket Európán túlra is kiterjesztettük”–mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. –“Az új, felfrissített brandünk bevezetése is egyike a számos lépésnek, amellyel folyamatosan fejlesztjük az utasok utazási élményét. Nagyon örülünk, hogy az A320 és A321 típusúrepülőgépeinken is bevezethetjük az új festést. A jövőben is azon dolgozunk majd, hogy fejlesszük páneurópai útvonalhálózatunkat, és nagyon várjuk, hogy visszatérőés új utasainkat a fedélzeten köszönthessük”–tette hozzáVáradi József.

Kövessen minket a Facebookon is!