Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. május 29. 22:58

Épületgépész kiállítás lesz Kecskeméten!

Képgaléria
Épületgépész kiállítás lesz Kecskeméten!
A Kecskeméti Gépész Múzeum kiállítása a Gépész Holding – Plan Zrt. kecskeméti áruházában lesz megtekinthető június 30-áig. A Kurucz körút 28 szám alatt várják az érdeklődőket. Az időszaki kiállítást június 1-jén, hétfőn 10 órai kezdettel Slonszki Attila, a Plan Zrt. ügyvezető igazgatója nyitja meg, majd köszöntőt mond Kovács Ferenc, az Ép-Gépész Holding Kft. tulajdonosa. (A kiállítás kurátorai: Dr. Chappon Miklós, Feszt Ferenc Árpád és Sircz János.) A kiállítás a Múzeumok Éjszakáján (június 20.) is nyitva lesz.

A Gépész Holding Csoportról:

Egészen 1982-ig kell visszamennünk az időben, amikor a Gépész cégcsoport legrégebbi tagcége a Plan Zrt. megalakult Kecskeméten. 1984-et írtunk, amikor a Gravitáció Kft. Szombathelyen megkezdte működését. 1991-ben a társaság harmadik tagja a Szido Kft. is megnyitja kapuit Cegléden. A cégek, valamint tulajdonosaik az elkövetkező évek alatt markáns és ismert szereplőivé váltak a hazai épületgépész szakkereskedelmi piacnak! Gyorsan felismerték, hogy az erőforrások hatékony koncentrálásával további fejlődési lehetőségek, potenciálok nyílhatnak meg előttük. Így beszerzésük centralizálásához 2003-ban Kecskeméten megalapították a GéPéSZ Koordinátor Kft.-t, hogy minél versenyképesebbek legyenek az épületgépészeti piacon. Négy év pozitív beszerzési tapasztalat után a Gépész cégcsoport két tagja (Plan Zrt., Szido Kft.) elérkezettnek látta az időt, hogy egy új cégbe, holdingba vonja össze a kereskedelmi és marketing tevékenységét. 2007-ben alakult meg az Ép-GéPéSZ Holding Kft. Fejlődésük záloga abban rejlett, hogy a magasan képzett szakember gárda a szaküzletszám gyors növelésével párhuzamosan mind nagyobb és nagyobb szeletet hasított ki a víz-gáz-fűtés piac „tortájából\". 

Ma már országszerte 20 szakáruházukban 340 felkészült és szakmailag képzett kollégával várják vásárlóikat. Modern logisztikai központjaik, több mint 25 000 m2-es területen képesek befogadni, tárolni és hatékonyan mozgatni termékeiket, ezzel is biztosítva a gyors és rugalmas vevő kiszolgálást. Megalakulásuk óta fejlődésük töretlen és folyamatos, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően biztosítsák a vásárlóközönség minél gyorsabb, egyszerűbb kiszolgálását. Ezért vezették be az egységes Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszert, amely biztosítja a több mint 352 márka, 594 termékcsoport és a több mint 36000 cikket számláló cikk- és partnertörzs magas szintű kezelését, egyben átfogja a kereskedelem, a logisztika, a könyvelés, a gazdálkodás, a pénzügy, és munkaügy területét is.

A Gépész Holding napjainkban mérföldkőnek számít a magyar épületgépész piacon, hiszen mostanra Magyarország egyik legjelentősebb víz-gáz-fűtés vállalatcsoportjává nőtte ki magát. Nem utolsó sorban pedig manapság igazi kuriózumnak számít, hogy megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet!

 

Kövessen minket a Facebookon is!