Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. június 11. 09:04

RÁCZ JUDIT EGYÉNI VÁLLALKOZÓ A DÉL-ALFÖLDI RÉGIÓBAN MEGVALÓSULÓ PÁLYÁZATA

A fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban című TÁMOP 2.3.6.A12/1. pályázat keretében e-titkárnő szolgáltatás elindítására 3 millió forint támogatásban részesült Rácz Judit egyéni vállalkozó.

A vállalkozás szolgáltatásai körébe tartozik az irodai feladatok multimédiás eszközökön keresztül történő ellátása és a személyes ügyintézés is. A munka szakmai színvonalát a kedvezményezett szociológiai végzettsége, gazdasági tanulmányai és irodavezetői OKJ-s végzettsége alapozza meg.

Az egyéni vállalkozás egy olyan innovatív elképzelésre épül, hogy azokat a megrendelőket: vállalkozók, magánszemélyek, non-profit szervezetek segítse, akiknek nem áll módjukban adminisztratív feladataik ellátását alkalmazott foglalkoztatásával megoldani vagy nincs saját irodájuk. A vállalkozás munkaszervezési módszere egyrészt a virtuális asszisztencia, másrészt a feladatok jellegéből adódóan a személyes jelenlét. További szolgáltatási kör: piackutatás a megrendelő igényei szerint. Kiegészítő szolgáltatásként a vállalkozás személyes konzultációt vállal a megrendelőkkel, illetve a megbízó székhelyén/telephelyén való munkavégzést.

A vállalkozás a virtuális asszisztencia révén szerteágazó területeken segíti a megrendelőt a komplex titkárnői tevékenységtől az adminisztrációs feladatokon, hivatali ügyintézésen, adatmentésen, telefonügyeleten, postai-, e-mail-, internetes szolgáltatásokon, közvélemény-kutatáson, és piackutatáson át az eseti személyes jelenlétig. Teszi ezt fiatalos lendülettel, titoktartási garanciával, egyedi igényekre szabott árajánlattal. Így a partner saját üzlete fejlesztésére tudja fordítani az idejét.

Kövessen minket a Facebookon is!