Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. július 26. 21:29 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Kecskeméten is lesz Strandok éjszakája

 Kecskeméten is lesz Strandok éjszakája
Kecskemét - A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark is csatlakozott a július 31-én (jövő pénteken ) országosan megrendezendő Strandok éjszakájához. A 20-tól 24 óráig tartó programban lesz élő DJ show, koktélbár, és hangulatvilágítás mécsesekkel, valamint fellépnek majd táncosok, és tűzzsonglőrök is.

Országszerte már csaknem ötven fürdő csatlakozott a július 31-én megrendezendő Strandok éjszakájához, és még tart a jelentkezési időszak - mondta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A Strandok éjszakája a magyarországi fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg. Évről évre növekszik a programhoz csatlakozók száma, mely a tavalyi évben 60 létesítményt (helyszínt) tett ki. A fürdők csatlakozása önkéntes, mint ahogyan az a programkínálat is, amit vendégeiknek ezen az éjszakán biztosítanak.

A kínálat évről évre egyre színesebb és változatosabb: élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok szórakoztatják egyes helyszíneken a közönséget, de sok fürdő várja vizi disco-val, animációs programokkal, habparty-val, latin-, brazil-, karib estekkel, vagy éppen látványos lézershow-val, az éjszaka fürdőzni vágyókat.

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség www.furdoszovetseg.hu honlapján és Facebook oldalán (www.facebook.com/Csobbanj velünk) olvashatók.

(keol.hu)

 

Kövessen minket a Facebookon is!