Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. július 30. 22:27 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Új helyen a Strandok Éjszakája – Szaunavilág is lesz az árban

Új helyen a Strandok Éjszakája – Szaunavilág is lesz az árban
Kecskemét - Ritka eset, hogy örülhetnek a rossz időnek egy szabadtéri programra készülők. Pedig ez történt most Kecskeméten, ahol új helyen lesz a Strandok Éjszakája. Ami - jelen helyzetben - már csak azért is jó hír, mert benne lesz a szaunavilág a jegyárban, megoldott a korlátlan csúszdázás is, valamint egyetlen program sem marad majd el péntek este.

Megírtuk (ITT), hogy július 31-én tartják a Strandok Éjszakáját Kecskeméten (is). A rossz időjárás miatt azonban a Hírös Sport Nonprofit Kft a helyszínt megváltoztatta, így a rendezvényre nem a kecskeméti strandon, hanem a Kecskeméti Fürdőben (Kecskemét, Csabay Géza krt. 5.) kerül sor.

- Ezzel a döntéssel a célunk az volt, hogy a vendégeinknek még jobb szórakozási és kikapcsolódási élményt biztosítsunk - nyilatkozta hírportálunknak Székely Lilla, a Kecskeméti Fürdő Marketing- és PR-ügyintézője. - Amihez az is hozzájárulhat, hogy a strandra meghirdetett 14 éven felüliekre vonatkozó 1.300 Ft-os, és 14 éven aluliakra érvényes 900 Ft-os jegyárak nem változnak. Ráadásul a Kecskeméti Fürdő szaunavilágát is megnyitjuk a látogatók előtt, ami így különösen kedvezményes áron lesz használható, hiszen az 1.300 forintos jegyár már eleve tartalmazza a szaunázást is! 

A programok változatlanok: 20 órától DJ Pénzes zenél, 21 órakor a TST Dance Studio lép fel, 22 órakor pedig a Brilli-Art Stúdió táncosaival kezdődik a salsa est. A csúszdák korlátlanul használhatók lesznek péntek este.

Az igénybe vehető medencék és szolgáltatások: a 25 méteres úszómedence, az élménymedencék, a csúszdák, a szaunavilág. Valamint nem térítésmentesen a koktélbár és a büfé.

Összegezve: péntek este 20 órától 1300 forintért nemcsak azt kapják majd a résztvevők, amit a strandon eredetileg kaptak volna, hanem még a szaunavilágot is használhatják. Ráadásul fedett helyen lehetnek, ami ebben a pillanatnyilag erősen borús, esős \"nyárban\" nem akármilyen plusz szolgáltatás...

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!