Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. július 31. 23:32 | Szerző/forrás: Forrás: hiroshir.hu

Élő­ben köz­ve­tí­tette a rab­lást egy szem­tanú Kecs­ke­mé­ten

Élő­ben köz­ve­tí­tette a rab­lást egy szem­tanú Kecs­ke­mé­ten
Ki­szúrta, hogy három gya­nús alak kö­vetni kezd egy férfit. Azon­nal a rend­őr­sé­get hívta, és min­den­ről élő egye­nes­ben szá­molt be nekik.

Egy 64 éves férfi öntött fel kicsit a garatra, miközben éppen rokonaihoz igyekezett, hogy egy nagyobb összeget kölcsön adjon nekik. Az indulás pillanatában, józanon még előrelátó volt, az összesen 330 ezer forintot jól eldugta: nadrágzsebébe 80 ezer, alsónadrágjába 160 ezer, mellényzsebébe 90 ezer forintot tett. A megfontoltság azonban a harmadik vendéglőbe betérés után elillant, és amikor a kecskeméti buszpályaudvaron magához tért, látványosan elkezdte számolgatni a mellényzsebébe dugott pénzt.

Telefonon közvetített a rendőröknek

Erre lett figyelmes egy hármas csoport, akik a pályaudvar környékén lézengtek, és amikor az idős férfi egy parkon át a belváros felé vette az irányt, ők is utánaeredtek. Pechjükre azonban egy férfi kiszúrta őket, és azt is, hogy követni kezdik az idős urat, ezért azonnal a nyomukba eredt. Amikor meglátta, hogy a trió ütni-verni kezdi a bácsit, a rendőrséget tárcsázta és vonalban is maradt velük egészen addig, amíg kiérkeztek a helyszínre.

Tanúskodott is

A két férfiből és egy nőből álló csoport így nem sokáig örülhetett a mellényből zsákmányolt pénznek, a kiérkező rendőrök azonnal elfogták őket. A nő beismerő vallomást tett, a két férfi azonban tagadott, de ez mit sem számított, tekintve, hogy a szemtanú minden ütésről és rúgásról részletesen beszámolt a rendőröknek.Az idős bácsi azonnal visszakapta pénzét.

(hiroshir.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!