Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. augusztus 6. 00:06 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Különleges fotók: ilyen a magasból a megyeháza energetikai felújítása

Képgaléria
Különleges fotók: ilyen a magasból a megyeháza energetikai felújítása
Kecskemét - Az előzetes ütemtervnek megfelelően halad a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Deák Ferenc téri központi épületének energetikai felújítása. A LIPARD Film (Marketing és Média Megoldások) munkatársai látványos, különleges légi fotókat készítettek a magasból, egy drón segítségével az óriási munkáról.

A munkálatok - mint korábban megírtuk ITT - április huszadikán kezdődtek, és szeptember huszadikáig kell befejeződniük. A beruházásra több mint 735 millió forint uniós és hazai támogatást nyert a kormányhivatal.

A fejlesztés külső hőszigetelést, a külső nyílászárók cseréjét, valamint a fűtéskorszerűsítést foglalja magába. Ez utóbbi két részből áll: egy hagyományos gáztüzelési rendszer, valamint egy hűtő-fűtő berendezésekkel szerelt hőszivattyús rendszer kiépítéséből. 

Az épület napsütésnek jobban kitett déli oldalán valamennyi irodát klimatizálják. Ahol az északi oldalon eddig is hűtés volt, ott ugyancsak hűtő-fűtő berendezésekkel látják el a helyiségeket.

Köszönjük a LIPARD Filmnek (e-mail: [email protected]) a fotókat, melyek elkészítésének menetéről IDE kattintva is tájékozódhatnak olvasóink.

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!