Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. augusztus 7. 19:43

A sztarportre.hu legfrissebb hírei

Képgaléria
A sztarportre.hu legfrissebb hírei
Galambos Dorina már 4 éve a legjobb barátnőjével, Péterfi-Nagy Évivel elindította Unokáink is főzni fogják! címmel gasztro videóblogját. A cél, hogy rávegyék a fiatalokat: Ragadjanak fakanalat, és bizonyítsák be, hogy nem kell mesterszakácsnak lenni, hogy valami nagyszerű kerüljön asztalra.
Dorina és férje, Pély Barnabás a hétköznapokon a kiegyensúlyozott étrend híve, azaz változatosan és mértéktartóan étkeznek. Az énekesnő azt mondja, ő is a zenésztársától tudja, (aki személyi edző is) hogy 70 százalékban  az határozza meg a testalkatunkat, hogy mit eszünk, és 30 százalékban a sport.

Galambos Dorina életében jellemzőek a végletek: A fő projekt a Mrs.Columbo zenekar, ahol két lánnyal és egy fiúval elegáns és improvizációval tűzdelt populárisabb műfajt játszanak. Itt kiélheti a benne rejlő dívát. A másik véglet a River of Lust zenekar, ami egy rock trió, itt Dorina megmutathatja vadabb énjét: \"Hangos, rock zene van, rázom a hajam, üvöltözhetek, és kis klubokban teljesen más embereknek játszunk.\"

A teljes interjú itt megnézhető: https://www.youtube.com/watch?v=8UfRO3zZyyA

Hírek a Hallgass Hazait műsorból:

A Patikadomb zenekar két tagja Ujvári Gyula és Dobos Gábor már az óvodában is együtt játszottak, csak akkor még nem hangszeren. Több korábbi zenekar után született a Patikadomb, 2013 végén. Jelenleg  azt tervezik, hogy 1-2 havonta új dallal jelentkeznek, egészen jövő év tavaszáig, amikor az így összeállt lemezanyagból megszülethet egy kiadvány. A dalokat video tartalommal is megtámogatják.

Patikakusztik megjelenéssel is meglepték a fiúk szimpatizánsaikat, ilyen anyagok a jövőben is várhatóak: https://www.facebook.com/Patikadomb

Klezmert játszik a Budapest Bar. Farkas Róbert zenekarvezető a Hallgass Hazait műsorában elmondta, hogyan, és honnan jött ez az ötlet. Megjelent az így elkészült különleges, és egyedi műsor anyagát tartalmazó Klezmer című Budapest Bar lemez is, amit néhányszor már bemutattak, és lesz is még ilyen jellegű előadás, de természetesen a hagyományos Budapest Bar koncertek ugyanúgy mint eddig, folytatódnak.

Farkas Róbert ismét kiszemelt magának néhány olyan előadót, akik még nem szerepeltek a Budapest Bar dalaiban, kíváncsian várjuk, hogy kik jelennek majd meg újként a következő időszakban: https://hu-hu.facebook.com/budapestbarband

A Late Goodnight kislemezzel jelentkezett: A Moonlight Ride című anyag után, hamarosan érkezik a folytatás, amiben már magyar nyelvű dalok is lesznek!

Az elmúlt időszakban a csapat sokat dolgozott, ennek eredményeként hamarosan egy 5 dalos anyaggal jelentkeznek, amin már 2 magyar nyelvű nóta is megjelenik majd. A dalok megszületésénél a fiúk külső segítséget is igénybe vettek, és nem bánták meg: Ősszel érkeznek a dalok, lesz a lemezen olyan szám, ami kifejezetten ehhez az időszakhoz passzol.

A csapat augusztus 14-én a Szigeten játszik:
https://hu-hu.facebook.com/LateGoodnight
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!