Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. augusztus 7. 21:21 | Szerző/forrás: Forrás: keol.hu

Még várják a jelentkezéseket a Kecskeméti Süteménysütő Versenyre

Még várják a jelentkezéseket a Kecskeméti Süteménysütő Versenyre
Kecskemét - Immár nyolcadik alkalommal hirdette meg a Kecskeméti Süteménysütő Versenyt a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület. A program ezúttal is a Hírös Hét Fesztivál része lesz. A süteményeket a zsűri 2015. augusztus 16-én, vasárnap délután 16 órakor értékeli Kecskemét Főterén, a Városháza előtt, és ugyanitt tartják a díjazást is.

Leadási helyszín és időpont: Kecskemét Főterén (Városháza előtt) 2015. augusztus 16-án, vasárnap 14 és 15 óra között. A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy a süteményeket aznap készítsék el, és a versenyre csupán egy tálcányi mennyiséget hozzanak.

A zsűri elnöke idén is Fodor István cukrászmester lesz, a kiemelt kategória pedig ebben az évben a „pogácsa\".

Nevezési kategóriák: hagyomány és népi csemegék, Kárpát-medencei különlegességek, meghitt ünnepek varázslatos süteményei, filléres finomságok, vendégváró sütemények. 

A süteményeket arany, ezüst és bronzérmes kategóriában díjazzák, a pogácsa készítmények pedig külön díjban részesülnek

A versenyre jelentkezni 2015. augusztus 15-ig a sütemények receptjének beküldésével lehet, név és elérhetőség megjelölésével, a következő címek valamelyikén: [email protected],[email protected][email protected]

Továbbá: Engert Jakabné, 6000 Kecskemét, Kristály tér 8. II/7., vagy Kecskeméti Lapok szerkesztősége, 6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14., I. em. 

A beérkezett receptek felhasználásával ősszel Hírös városi sütemények címmel színes füzet jelenik majd meg.

(keol.hu)

Kövessen minket a Facebookon is!