Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. augusztus 18. 15:41 | Szerző/forrás: http://keol.hu/

Cipősdoboz akciót szervez a kecskeméti Granada Hotel

Cipősdoboz akciót szervez a kecskeméti Granada Hotel
Nyárzáró Családi napot rendez a Granada Hotel augusztus 23-án, vasárnap. A programhoz kapcsolódik egy jótékony cipősdoboz akció, amit a kecskeméti SOS Gyermekfalu számára szerveznek. A részletekről hétfő délután tartott sajtótájékoztatót a Granada Hotelban Mák Kornél, Kecskemét alpolgármestere.

Segítsünk együtt! Nem kell mást tenni, mint egy dobozba tenni azokat a játékokat, ruhákat, melyre már nincs szükségük, és elvinni a Granada Hotelba augusztus 23-án, ahol személyesen is láthatja, amikor átadják majd az összegyűlt ajándékokat!

Mi történik a cipősdoboz ajándékokkal?

Az elkészült és összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat 2015. augusztus 23-án adják majd át a Granada Hotel Családi Egészségnapja keretein belül az SOS Gyermekfalu részére.

Hogyan készíthet ajándékot?

Keressen egy jó állapotban lévő, üres dobozt, majd döntse el, kinek szeretné szánni (kislány, kisfiú, életkor). A cipősdobozt töltse meg minden földi jóval (játékok, iskolai eszközök, kis ruha, stb.)

Adunk néhány ötletet:

Játékok: kisautók, labdák, babák, plüssállatok, jojók, világító vagy hangot adó játékok (extra elemmel!)

Iskolai eszközök: tollak, ceruzák, számológépek, zsírkréta, kifestők, jegyzettömbök

Egyéb: rágó, napszemüveg, pólók, játék ékszerek, hajgumik, óra, kis képeskönyv

A szervezők azt kérik, hogy a dobozba ne tegyenek agresszivitásra késztető képeket, játékokat: játék pisztolyt, kést, pc-játékot, konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, sampont, testápolót, gyógyszereket, törékeny tárgyat, tükröt, porcelánbabát.

Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, és a dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánja ajándékát. Például így: \"fiú 12″ vagy \"lány 8″.

Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb augusztus 23-ig juttassa el a szállodába!

Hol és mikor adhatom le az ajándékomat?

Az akció hivatalosan 2015. augusztus 23-ig tart.

Az ajándékokat itt várják:

Granada Hotel, 6000 Kecskemét, Harmónia utca 12.

Kövessen minket a Facebookon is!