Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. augusztus 19. 14:20

MUNKAHELYTEREMTÉS AZ „AMIT IFJÚKORUNKBAN VETETTÜNK, AZT ARATJUK KÉSŐBB” ALAPÍTVÁNYNÁL

Az „Amit ifjúkorunkban vetettünk, azt aratjuk később” Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretei között és 19,97 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A támogatásból az Alapítvány 5 fő célcsoporttag foglalkoztatását és képzését valósította meg.

Az „Amit ifjú korunkban vetettünk, azt aratjuk később” Alapítvány pályázatot nyújtott be a Társadalmi Megújulás Operatív Program Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével című pályázat keretei között és 19,97 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A pályázat kereteiben a támogatási összegből 5 fő célcsoporttag és 1 fő, a célcsoporttagok munkáját folyamatosan figyelemmel kísérő és támogató mentor foglalkoztatása valósult meg. Továbbá 1 fő pénzügyi vezető és 1 fő projektmenedzser megbízási jogviszonyban látta el a pályázat sikeres megvalósulásához szükséges feladatokat.

Az Alapítvány több képzést is biztosított célcsoporttagjai számára a teljes projektidőszak alatt, 210 órás Angol nyelvi képzést, 24 órás Asszertív kommunikációs képzést és egy 20 órás Informatika képzést. A képzéseken való aktív részvételnek köszönhetően a célcsoporttagok olyan kompetenciákat sajátítottak el, melyek a pályázat sikeres megvalósítását magasabb fokon szolgálták. 

Kövessen minket a Facebookon is!