Július 28. vasárnap, Szabolcs
Hírek, események 2015. augusztus 24. 09:33 | Szerző/forrás: http://keol.hu/

Kecskemét is bemutatkozott a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon

Kecskemét is bemutatkozott a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon
Augusztus 20-án, csütörtökön délután Kecskemét kapott bemutatkozási lehetőséget a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállításon.

Az augusztusi ősz, a hűvös, esős idő ellenére is sokan voltak kíváncsiak Kecskemét bemutatkozására a Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás keretében. A csütörtök délutáni program indításaként Bogasov István tanácsnok, önkormányzati képviselő mondott ünnepi beszédet. Egyebek mellett hangsúlyozta: a város vezetése azért is örül ennek a kiállításnak, mert segít abban, hogy a magyar vidékért, a magyar földért minden magyar ember összefoghasson.

- Városunkat mindig az emberek összefogása védte meg a bajoktól, és emelte fel. Ezért mi mindig először közösséget építünk, és utána vágunk bele a többi munkába. Kecskeméten már erős az emberek közössége, de ez nem azt jelenti, hogy az összefogást ne lehetne még tovább erősíteni. Kell, sőt elemi érdekünk. Elemi érdekünk, mert egy olyan korszak küszöbén állunk, amikor a magyar vidék, középpontjában Bács-Kiskun megyével új lendületet vehet, még tovább fejlődhet és gazdagodhat. Ahhoz, hogy ebből a lehetőségből valóság legyen, az eddigi összefogásunkat ki kell szélesíteni - jelentette ki Bogasov István.

Az ünnepi beszéd után a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre adott műsort, valamint felléptek a Tűzön Vízen Át Hagyományőrző és Művészeti Egyesület táncosai is.

Szöveg: KTV

Kövessen minket a Facebookon is!