Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. augusztus 27. 13:42

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, Dr. Jeney Gábor atya elküldte a következő vasárnap hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánlunk.

Jövő vasárnap első vasárnap lesz, tartós élelmiszert gyűjtünk a templomban kihelyezett kosárban a szegények megsegítésére.

Jövő héten első csütörtök és első péntek lesz. Csütörtökön a szentségimádás 17 órakor kezdődik.

Szeptember 3-án, csütörtökön fél 10-kor újra indul a Rózsafüzér kör a Hunyadivárosi Közösségi Házban.

Szeptember 8-án, kedden este fél 6-kor terményhálaadás lesz templomunkban.

Szeptember 12-én, szombaton 10 órakor papszentelés lesz templomunkban. Érsek atya ekkor fogja pappá szentelni Ivanics Zoltán kispapunkat.

Szeptember 13-án vasárnap fél 11-kor lesz Ivanics Zoltán atya újmiséje templomunkban.

Szeptember 19-én, szombaton 10-12 óráig cönákulum lesz templomunkban.

Szeretettel várjuk azoknak a felnőtteknek a jelentkezését a plébánia irodáján, akik még nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, vagy nincsenek megkeresztelkedve és szeretnék pótolni ezeket a szentségeket.

Október 4-én vasárnap lesz a jubiláns házasok megáldása templomunkban. Szeretettel várjuk a plébánia irodáján azoknak a jelentkezését, akik idén kerek házassági évfordulót ünnepelnek.

Október 10-én, szombaton zarándoklat indul Máriavölgybe, Szlovákiába, melynek lelki vezetője Dr. Juhos Imre káplán atya lesz. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet a 4000 Ft-os részvételi díj befizetésével. Indulás reggel 5 órakor a volt Domus parkolóból.

Újra indul a Szent György Népfőiskola a 2015/16-os tanévben. A képzés 2 éves lesz. A tantárgyak nem vizsgakötelesek, a képzés díjmentes. Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének hitükben elmélyülni, tudásukban gyarapodni. Jelentkezhetnek a volt hallgatók is, mivel ebben a tanévben más témák lesznek. Minden hónap első szombatján lesznek az órák a Helynökség nagytermében 9-12.45 óráig. Jelentkezni a plébánia irodájában lehet a jelentkezési lap kitöltésével. Az első alkalom október 3-án, szombaton 9 órakor lesz Veni Sancte szentmise keretében templomunkban, majd ezt követi az első előadás sorozat.

Hirdetéseink megtalálhatók a hirdetőtáblákon a templom bejáratainál!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház