Szeptember 1. vasárnap, Egon, Egyed
Hírek, események 2015. augusztus 27. 19:45

Tegyünk egy kis csodát együtt!

Képgaléria
Tegyünk egy kis csodát együtt!
Az Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány Tegyünk egy kis csodát együtt! elnevezésű kezdeményezésének lezárultával, a vállalat összesen négymillió forintot adományozott a szervezetnek, hogy beteg gyermekek álmait váltsa valóra. A támogatási összegből a kampányban érintett, az Invitel szolgáltatási területén lévő húsz város közül ezúttal egy kecskeméti kívánságot teljesített az alapítvány.

A hírös városban egy nagyon közvetlen, négyéves kislány örülhetett az átadott ajándéknak. Az Invitel adományának és a húsz településen élők aktivitásának köszönhetően Gyula, Salgótarján, Esztergom, Jászladány és Kecskemét után a következő időszakban újabb kívánságok válhatnak valóra szerte az országban.

Az Invitel és a Csodalámpa képviselői közösen látogattak el a négy esztendős Szófiához, akinek legnagyobb álma vált valóra a külön neki készült hercegnős ággyal. A kislány így már kedvére babázhat a testvérével és unokatestvéreivel együtt megújult szobájában, ahol valódi királykisasszonynak érezheti magát.

A szervezők ezúton is köszönik mindenkinek, aki részt vett az akcióban, illetve annak népszerűsítésében, elősegítve ezzel a gyermekálmok teljesítését.

Kövessen minket a Facebookon is!