Július 27. szombat, Liliána, Olga
Hírek, események 2015. szeptember 3. 08:32 | Szerző/forrás: http://keol.hu/

Óriási siker lett a Malom Központ könyv csere programja

Óriási siker lett a Malom Központ könyv csere programja
Véget ért a Malom Központban az a jótékony célú akció, amelyet a Malom Központ a Libri Könyvesbolttal közösen az SOS Gyermekfalu lakóinak megsegítésére folytatott augusztus 31-ig. Az akciót a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, valamint a HELPI Ifjúságfejlesztő Műhely is támogatta.

Mint korábban megírtuk ITT a könyvgyűjtő akció lényege az volt, hogy arra kérték a Malom Központ látogatóit, hozzák el megunt könyveiket a harmadik emeleten kialakított gyűjtőponthoz. Adják át a HELPI Ifjúságfejlesztő Műhely önkénteseinek, akik a Libri Könyvesbolt jóvoltából minden behozott könyvért ajándék kuponokkal viszonozták a támogatást. Így az adományozók egyszerre szerezhettek örömet másoknak, és lephették meg magukat egy új könyvvel.

Az összegyűjtött adománykönyveket az SOS Gyermekfalu képviselőinek szerdán délután Rácz József, a Malom Központot üzemeltető Malom Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója adta át a Libri Könyvesboltban. Mint hírportálunknak elmondta, több mint 1100 könyv gyűlt össze augusztus 15-től 31-ig. Ez annál figyelemreméltóbb, hogy augusztus 15-én mindössze 40 adomány könyvvel indult az akció. A könyvekkel 27 dobozt töltöttek fel, melyekkel az SOS falu lakóinak könyvtárát alapozták meg.

Kövessen minket a Facebookon is!